Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

15 mars 2014
14:00

Sillhövda AIK

Referat: Lindås BK/Långasjö GoIF - Sillhövda AIK

I inledningen av matchen börjar Sillhövda piggt och matchen är jämn men när vi gör 1-0 i 16:e minuten så tar vi över fullständigt och äger sen matchen. Matchen slutar 6-0 efter 4-0 i paus.
Målen:
16:e min 1-0 Linus H, fint framspelad av Rasmus
22:a min 2-0 Johan B, hörna från Zoran
34:e min 3-0 Zoran på straff, efter att Isak gått på genombrott och blivit brutalt fälld bakifrån (dock inget gult/rött kort på motståndare?!)
44:e min 4-0 Daniel H, Linus H serverar öppet mål för Daniel
60:e min 5-0 Linus H, snyggt förarbete av först Johan B och sen Daniel H som bjuder tillbaka
80:e min 6-0 Linus H lobbskjuter snyggt in sitt tredje mål för dagen, assist från Rasmus

I denna match vill vi främst framhålla vårt kollektiva försvars- och presspel, ett enormt arbete som belönas med 6 mål framåt och noll insläppta. Ett stort plus alltså för laginsatsen med ett extra beröm till Linus och Daniel.